Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η οικολογική ανάπτυξη και οικονομία γίνεται επίκαιρη όσο ποτέ

 Δυο χρόνια μετά τη μαθητική και όχι μόνο εξέγερση  που τάραξε όλο τον κόσμο

Μέσα στο χάος της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή 
και τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ξέσπασε η εξέγερση του Δεκεμβρίου του 2008, η οποία λιγότερο από ένα χρόνο ανάγκασε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την εξουσία
και τη διακυβέρνηση της χώρας και να την παραδώσει στο ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ ανέτοιμο να αντιμετωπίσει το χάος, τα σκάνδαλα, 
την λεηλασία του δημοσίου χρήματος  και την κατάρρευση της οικονομίας που άφησε η ΝΔ προέβη σε μια παράδοση της χώρας στους πιστωτές της με όρους που άγγιζαν την εθνική και οικονομική υποτέλεια της Ελλάδος.
Στη συνέχεια προκειμένου να αντιμετωπίσει την

χρεοκοπία της χώρας και την πτώχευση προχώρησε  σε μείωση της οικονομικής αξιοπρέπειας των ελλήνων πολιτών αφαιρώντας μέρος των μισθών και της καταναλωτικής δύναμης με την αύξηση βασικών ειδών διατροφής και διαβίωσης.
Αποτέλεσμα αυτών των μέτρων ήταν να οδηγηθεί η Ελλάδα ΄σ ένα αδιέξοδο χρεών, εθνικής υποτέλειας , χρεοκοπίας, ανεργίας, και οικονομικής ύφεσης η οποία σπρώχνει εκατομμύρια έλληνες στα όρια της φτώχειας και μια νέας Κατοχής, η οποία στις μέρες μας άρχισε να προσλαμβάνει μεγάλες διαστάσεις και οδηγεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε ουρές κατοχικών συσσιτίων.
Μπροστά σ΄αυτή  την αδιέξοδη κατάσταση το οικολογικό κίνημα, η οικολογική ανάπτυξη και οικονομία γίνεται επίκαιρη όσο ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου